Puiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa apoi cateva minute la sc
Puiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa apoi cateva minute la scurs si se introduce puiul pe la partea tartitei pe o sticla de bere. Se unge cu amestecul de ulei, piper si boia. Sticla se asaza vertical intr-o cratita in care se toarna baitul. Puiul nu trebuie sa aiba contact cu lichidul. Se pune in cuptorul incalzit la 180 grade si se coace aprox. 60 min. Din cand in cand se va unge cu lichidul din cratita. Daca proeminentele aripilor sau picioarelor au tendinta sa se arda atunci se recomanda infasurarea acestora in folie de aluminiu. Compotul de ananas se incalzeste cu putin timp inainte de terminarea coacerii. Dupa coacere puiul se scoate de pe sticla
Puiul se serveste transat, iar compotul separat in compotiera
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii