Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina.
Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina. Se stinge cu zeama in care au fiert puii, foarte bine limpezita. Se face un sos mult mai subtire decat cel pentru ciulama. Se toarna sosul peste pui, dupa ce s-a indepartat ceapa. Se adauga cateva felii subtiri de lamaie, fara samburi, se potriveste de sare si se lasa sa dea impreuna un clocot. Se poate pregati si cu bucatile de pui prajite.
Anghemahtul de pui se serveste foarte fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii