Mai intai curat o oala de cartofi si-i pun la fiert . Intre timp pregatesc doua cepe, marar, faina alba si smantana : calesc ceapa taiata marunt. Cand
Mai intai curat o oala de cartofi si-i pun la fiert .
Intre timp pregatesc doua cepe, marar, faina alba si smantana :
calesc ceapa taiata marunt.
Cand e aurie pun faina.
Pe care o sting cu zeama din fiertura de cartofi.
Adaug mararul si smantana , cu ceva sare.
Dupa ce se amesteca bine, torn peste cartofii scursi de apa.
i las un clocot , sa se patrunda si cartofii.
Am luat una bucata antricot de vitel, pe care am dezosat-o, felii grosute (1,5 - 2 cm ), am scurs-o de sange si am bagat-o in vas vidat la frigider, unde am lasat-o 10 zile.
Am bagat doua bucatane la gratar, fara absolut nici un condiment, fara sa bat carnea.
Am taiat bucatile sa vad cam cum s-au patruns.
Se poate servi cu cartofi noi cu smantana.
Pofta buna!
Reteta Antricot de vitel pe gratar cu cartofi noi a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Scallopine alla marsala,
Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,
Rulouri de carne de vitel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii