Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.
Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.Se curata ardeii de seminte se spala si se sareaza in interior. Mararul, patrunjelul si ceapa se toaca marunt. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimentele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umple ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.
Ardeii umpluti se servesc fierbinti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii