Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardeii umpluti cu carne de curcan sunt deliciosi. Prepara aceasta reteta de ardei umpluti cu ardei proaspeti de vara.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ingrediente

  • 8 ardei
  • carne de curcan
  • o ceapa
  • o faoie de dafin
  • 4 linguri de orez
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sucul unei lamai
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de curcan se da prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei si cand devine sticloasa se adauga orezul. Se amesteca si se lasa sa se umfle putin orezul. In amestecul de orez siceapa se adauga carnea, patrunjelul tocat, se potriveste apa cu sare si piper si se umplu ardeii curatati si taiati in partea de sus. Din rosii se face cate un capac pentru fiecare ardei. Ardeii se pun intr-o cratita care se umple pe jumatate cu apa, suc de lamaie si foaia de dafin si se fierb pe foc aproximativ 30 de minute. Apoi se baga 10 minute la cuptor.


Ardeii umpluti cu carne de curcan sunt buni si reci si calzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci