Aripioare picante

Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza. Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Aripioare picante

Ingrediente

  • Aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • oua
  • faina
  • boia
  • condimente

Mod de preparare

Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza.

Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce, fulgi de ardei iute, oregano, 5 spices, piper cayenne, sofran si un amestec de condimente picante tailandeze.

Am dat aripile prin ou amestecat cu bere

Apoi prin pesmet si le-am prajit in ulei de porumb amestecat cu unt. Le-am prajit la foc foarte foarte mic.

Ies foarte crocante si atat picante cat si aromate in varianta asta.
Pofta buna!

Reteta Aripioare picante a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alta reteta cu aripioare gasiti aici: Aripioare de pui cu miere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori