Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza. Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce
Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza.
Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce, fulgi de ardei iute, oregano, 5 spices, piper cayenne, sofran si un amestec de condimente picante tailandeze.
Am dat aripile prin ou amestecat cu bere
Apoi prin pesmet si le-am prajit in ulei de porumb amestecat cu unt. Le-am prajit la foc foarte foarte mic.
Ies foarte crocante si atat picante cat si aromate in varianta asta.
Pofta buna!
Reteta Aripioare picante a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alta reteta cu aripioare gasiti aici: Aripioare de pui cu miere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii