Aripioare umplute cu masline este o delicioasa reteta cu carne pentru care va trebuie 12-14 aripi pui.
Aripioare umplute cu masline sunt delicioase si se pregatesc foarte usor. Aripile se spala si se scurg bine.
Se ia cate o aripa, iar pe partea din interior se desprinde usor pielea de carne,in stanga si-n dreapta aripii.
Maslinelor li se scot samburii si se taie felii.apoi cu ele umplem aripile.
Aripile astfel umplute se presara cu putin delikat, piper macinat, tarhon si boia, apoi se tavalesc bine prin faina si se prajesc in ulei incins.
Cand aripile au culoarea maronie pe ambele parti, sunt gata. Se scurg de ulei pe un prosop de hartie.
Cartofii natur se taie cuburi si se stropesc cu ulei si se presara cu putin delikat si piper macinat.
Se amesteca usor ca sa nu se sfarame.
Aripioare umplute cu masline se servesc calde cu cartofi natur, presarate cu marar verde. Pofta buna!
Tigaia marca Vitesse France de la KitchenShop mi-ar fi utila la prepararea retetei!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii