Baghete de toba gustoase

Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g pulpe de pui
  • 2 felii de ghimbir
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de untura
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de amestec din 5 condimente
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 0.5 dl supa de pui
  • 1 buc. cubulet de concentra de supa
  • 1 lingura de amidon de porumb
  • 2 lingurita de apa

Mod de preparare

Se pune carnea in apa clocotita si se fierbe 2 minute, apoi aruncam apa. Pulpele le punem intr-un vas termo-rezistent, adaugam ghimbirul, ceapa verde si sarea. O punem in kukta si fierbem sub presiune de aburi 3/4 de ora. Intre timp, incingem untura, adaugam ceapa, amestecand prajim timp de 2 minute, asezonam cu sare si curry, apoi, amestecand, mai prajim 1 minut. Adaugam zaharul, amestecul de condimente, amestecam, apoi sosul de soia, ardeiul iute, pasta de rosii si supa de pui, apoi fierbem inca 2 minute amestecand. Adaugam amidonul diluat in 2 linguri de apa si amestecam pana incepe sa se ingroase.
Alte aperitive recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci