Pentru a prepara aceasta reteta de berbec cu mazare sunt necesare urmatoarele ingrediente: berbec, mazare, ceapa, maghiran, margarina, faina, sare, boia dulce.
Ceapa se curata. Daca folosesti mazare congelata, aceasta se pune la fiert. Se pun legumele si carnea intr-o cratita, se adauga sare si maghiran si se inabuse 40-50 de minute, pana devin fragede. Faina se dizova cu 2-3 linguri de zeama de la carne si se adauga boiaua. Compozitia rezultata se toarna peste carne si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu sosul de mazare turnat peste carne.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Drob
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii