Pentru a prepara aceasta reteta de berbec cu mazare sunt necesare urmatoarele ingrediente: berbec, mazare, ceapa, maghiran, margarina, faina, sare, boia dulce.
Ceapa se curata. Daca folosesti mazare congelata, aceasta se pune la fiert. Se pun legumele si carnea intr-o cratita, se adauga sare si maghiran si se inabuse 40-50 de minute, pana devin fragede. Faina se dizova cu 2-3 linguri de zeama de la carne si se adauga boiaua. Compozitia rezultata se toarna peste carne si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu sosul de mazare turnat peste carne.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Drob
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii