Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se dau prin faina, se frig in untura fierbinte.
Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se dau prin faina, se frig in untura fierbinte, intai pe o parte, apoi pe cealalta, ca si antricoatele. Cand sunt gata se scot si se tin la cald.
Se pregateste repede urmatorul sos: se scurge o parte din, grasimea din tava, iar in sosul ramas se toarna o lingura de apa. Se lasa sa dea cateva clocote, amestecand cu lingura sa se ia rumeneala de pe tava. Sosul se strecoara peste biftec.
Biftecul in faina se serveste fierbinte cu cartofi prajiti.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica
Comentarii