Biftec simplu la tava

Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata intr-un tifon, se bate cu ciocanul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vaca
  • untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata intr-un tifon, se bate cu ciocanul si apoi se string capetele tifonului si se invirtesc, ca sa dea muschiului forma rotunda. Se leaga cu sfoara ca sa pastreze forma si se presara cu piper. Se rumenesc apoi la foc viu intr-o tava cu untura bine incinsa. Se trage apoi tava la marginea plitei la foc mic pentru ca bucatile de muschi sa se friga. Cand biftecul este gata se presara cu sare.


Se serveste fierbinte, simplu sau cu ochi deasupra si cu diferite garnituri si cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori