Punem laptele la fiert si inainte de a da in clocot se adauga orezul si carnea taiata cubulete. Adaugam sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc m
Punem laptele la fiert si inainte de a da in clocot se adauga orezul si carnea taiata cubulete. Adaugam sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc mic, cca 20 de min.
Intre timp se incinge cuptorul la 180-200 de grade si se unge tava cu unt. Compozitia se pune in tava, se acopera cu branza maruntita si se da la cuptor inca 15 min.
Cand se rumeneste branza de deasupra se scoate.
Se serveste calda, alaturi de muraturi sau salata verde.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Sarmale de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii