Punem laptele la fiert si inainte de a da in clocot se adauga orezul si carnea taiata cubulete. Adaugam sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc m
Punem laptele la fiert si inainte de a da in clocot se adauga orezul si carnea taiata cubulete. Adaugam sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc mic, cca 20 de min.
Intre timp se incinge cuptorul la 180-200 de grade si se unge tava cu unt. Compozitia se pune in tava, se acopera cu branza maruntita si se da la cuptor inca 15 min.
Cand se rumeneste branza de deasupra se scoate.
Se serveste calda, alaturi de muraturi sau salata verde.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Sarmale de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii