Buletele cu susan sunt o reteta delicioasa de chiftele aromate. Poti pregati chiftelutele cu susan ca si gustare sau aperitiv.
Se amesteca carnea tocata cu miezul de paine inmuiat in apa si stors, usturoiul zdrobit, ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, un ou, sare, piper, dupa gust.
Din compozitia obtinuta modelezi bilute de marimea unei mingi de ping pong, le treci prin ou batut, le tavalesti prin seminte de susan, dupa care le rumenesti in ulei bine incins.
Chiftelele cu susan se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii