Burrito cu ciolan de porc

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciolan de porc – 1 kg
  • usturoi – 2 catei
  • cimbru proaspat – 3 crengute
  • apa – 400 ml
  • foi tortilla
  • maioneza – 4 linguri
  • ketchup picant – 2 lingurite
  • fasole rosie (conserva) – 400 g
  • ardei iuti in otet – 16 buc
  • porumb conserva – 250 g

Mod de preparare

• zdrobiti usturoiul si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital alaturi de cimbru, apa si ciolan
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• scoateti-l si zdrobiti-l
• amestecati maioneza cu ketchup-ul si ungeti foaia de tortilla
• puneti deasupra bucati subtiri de ciolan, fasole rosie, porumb si ardei iuti
• rulati si strangeti bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori