Burrito cu ciolan de porc

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciolan de porc – 1 kg
  • usturoi – 2 catei
  • cimbru proaspat – 3 crengute
  • apa – 400 ml
  • foi tortilla
  • maioneza – 4 linguri
  • ketchup picant – 2 lingurite
  • fasole rosie (conserva) – 400 g
  • ardei iuti in otet – 16 buc
  • porumb conserva – 250 g

Mod de preparare

• zdrobiti usturoiul si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital alaturi de cimbru, apa si ciolan
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• scoateti-l si zdrobiti-l
• amestecati maioneza cu ketchup-ul si ungeti foaia de tortilla
• puneti deasupra bucati subtiri de ciolan, fasole rosie, porumb si ardei iuti
• rulati si strangeti bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci