Burrito cu ciolan de porc

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciolan de porc – 1 kg
  • usturoi – 2 catei
  • cimbru proaspat – 3 crengute
  • apa – 400 ml
  • foi tortilla
  • maioneza – 4 linguri
  • ketchup picant – 2 lingurite
  • fasole rosie (conserva) – 400 g
  • ardei iuti in otet – 16 buc
  • porumb conserva – 250 g

Mod de preparare

• zdrobiti usturoiul si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital alaturi de cimbru, apa si ciolan
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• scoateti-l si zdrobiti-l
• amestecati maioneza cu ketchup-ul si ungeti foaia de tortilla
• puneti deasupra bucati subtiri de ciolan, fasole rosie, porumb si ardei iuti
• rulati si strangeti bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc