Pentru caltabosi cu orez si stafide carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
Pentru caltabosi cu orez si stafide carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Matele se spala cu apa calda si se tin in apa rece. Ceapa se inabusa in untura. Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca cu orez, sare, piper, ceapa inabusita, zahar si stafide. Se amesteca bine si se umplu matele cu ajutorul unui sprit. Caltabosii cu orez si stafide se fierb 30 minute in apa cu sare si morcovi.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasatPentru toate persoanele care nu mananca miel,recomand drobul de curcan!
Drob de curcan
Comentarii