Carnaciorii se cresteaza transversal la o distanta de 4-5 cm. Brinza se taie fisii inguste si se asaza in dreptul crestaturilor, pe lungime. Feliile
Carnaciorii se cresteaza transversal la o distanta de 4-5 cm. Brinza se taie fisii inguste si se asaza in dreptul crestaturilor, pe lungime. Feliile de costita se ung cu mustar si cu ele se infasoara cirnaciorii, avind grija sa fie cu partea cu mustar spre inauntru. Cirnaciorii se prajesc in untdelemn
Alte retete recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii