Carnatii de casa sunt nelipsititi de pe masa oricarui roman, si daca te respecti trebuie sa faci unii extrem de gustosi. Astazi vin in ajutorul tau.
Pune matele de porc intr-un castron cu apa si otet si lasa-le acolo cca jumatate de ora;
Zdrobeste usturoiul intr-un mojar impreuna cu boabele de coriandru;
Taie apoi carnea si slanina cuburi;
Introdu bucatile de carne in masina de tocat;
Condimenteaza apoi carnea cu usturoi, coriandru, ienibahar, cimbru, boia dulce si iute si bineinteles, sare si piper dupa gust;
Amestec-o bine timp de 10 minute, turnand treptat supa de oase;
Scoate matele de porc din castron si spala-le sub un jet de apa;
Pune matele in accesoriul pentru carnati;
Porneste aparatul pe viteza mica si umple-le cu carnea condimentata;
Strange matul si rasuceste-l in functie de cat de mari doresti sa fie carnatii;
Lasa-i la uscat la loc racoros minimum 24 de ore inainte de a-i pregati. Nu-i gati imediat pentru ca exista o mare sansa sa iti crape.
Eu am aici doi carnati pregatiti cu 24 de ore in urma, pe care o sa-i gatesc in cuptor;
Ii voi intepa pe alocuri, ii voi stropi cu putin ulei si ii voi pune intr-un vas, in cuptorul incins in prealabil la 170 de grade;
Ii scot din cuptor, ii tapetez cu cateva servetele si voila: pot fi serviti alaturi de cartofi, mustar, sfecla sau hrean, muraturi sau ce-ti mai pofteste inima;
Acum ai cu ce sa iti impresionezi prietenii de sarbatori.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiDovleceii au un continut caloric scazut si sunt recomandati pentru cei care tin diete, dar in acelasi timp sunt o sursa...
Supa Crema de Dovlecei - de post, pregatita cu blenderul OsterNapii sunt o leguma uitata, care nu prea se mai cultiva la noi, dar apreciata in alte bucatarii, printre care cea franceza....
Supa Crema de Napi - de post, pregatita cu blenderul OsterMorcovii au multe vitamine si saruri minerale, dar si cel mai mult beta-caroten dintre toate legumele. Combinatia perfecta o...
Supa Crema de Morcovi, Mere si Ghimbir - de post, pregatita cu blenderul OsterDe multe ori cei mici au anumite legume la care se stramba si nu prea reusim sa ii convingem ca sunt sanatoase si gustoase....
Smoothie cu Mar Verde, Morcov si Sirop de CurmalePenbtru risoto cu mancare de rinichi se pregateste orezul si se asaza intr-o forma de tabla cu gaura la mijloc, bine unsa cu...
Risoto cu mancare de rinichiDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii