Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosi
Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosiile taiate cubulete, si condimentele. Cand a scazut sosul, carnea taiata felii se aseaza deasupra si se pune un capac. Dupa 2 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte, se mai lasa 2 minute, dupa care se pune peste mozzarella taiata felii, se stinge focul si se mai lasa doua minute cu capac.
Se serveste cu paine proaspata sau cu cartofi natur.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii