Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosi
Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosiile taiate cubulete, si condimentele. Cand a scazut sosul, carnea taiata felii se aseaza deasupra si se pune un capac. Dupa 2 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte, se mai lasa 2 minute, dupa care se pune peste mozzarella taiata felii, se stinge focul si se mai lasa doua minute cu capac.
Se serveste cu paine proaspata sau cu cartofi natur.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii