Carne de vitel cu ciuperci

Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 25 g unt
  • o lingura mustar
  • o lingura pasta de tomate
  • 150 ml concentrat de vita
  • 225 g antricot de vita
  • o lingura ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • o lingura boia
  • 150 ml smintina

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si si fierb la foc mic. Carnea se curata de grasime si se taie in fisii, apoi se prajeste. Se aduaga boiaua de ardei si se incorporeaza carnea in amestecul de ciuperci. Se toarna smintina.
Se serveste cu orez fiert, presarat cu patrunjel proaspat tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc