Carne de vitel cu sos de smantana

Am fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit. Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu smantana si 3 lingurite c

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Carne de vitel cu sos de smantana

Ingrediente

  • muschi mic de vitel
  • 3 linguri smantana
  • 3 lingure faina
  • unt
  • supa de carne (daca e nevoie)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit.

Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu smantana si 3 lingurite cu faina. Pentru ca smantana era tare, aproape ca untul, am mai "inmuiat" amestecul cu supa de carne, care se racise.

Am parpolit putin feliile de carne si am turnat amestecul de smantana peste carne.

Am lasat-o sa dea cateva clocote si gata!

Am gustat-o imediat ce i-am pus un pic de piper deasupra.


Se poate servi cu mamaliguta.

Pofta buna!

Reteta Carne de vitel cu sos de smantana a fost propusa de moatza pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:

Scallopine alla marsala,

Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,

Rulouri de carne de vitel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori