Carne in manta de varza

Carnea se spala ,se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. 10-12 frunze mari de varza se spala si se oparesc in apa sarata apoi se lasa la scurs.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • 4 linguri ulei
  • 1 kg varza creata
  • 100 g ciuperci
  • un virf de lingurita piper verde
  • 200 g pateu
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • marar
  • maghiran
  • 375 ml supa de carne instant

Mod de preparare

Carnea se spala ,se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. 10-12 frunze mari de varza se spala si se oparesc in apa sarata apoi se lasa la scurs. Pateul se amesteca cu verdeturile tocate, 100 g ciuperci din conserva scurse si tocate mai mare, condimente. Se intind frunzele putin suprapuse intr-o forma de 30x50cm. Se pune deasupra umplutura de verdeata si carnea. Se ruleaza si se leaga. Se toarna in tava supa instant. Se coace 70 min. Din cind in cind se stropeste cu sosul din tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci