Carne la tava cu smantana

Taiem rondele cartofii si ceapa curatatE. Batem feliile de carne, le dam cu sare si piper. Punem in tava un rand de cartofi pe care ii presaram cu pu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii de cotlet sau pulpa
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 pahare de smantana
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Taiem rondele cartofii si ceapa curatatE. Batem feliile de carne, le dam cu sare si piper. Punem in tava un rand de cartofi pe care ii presaram cu putina vegeta. Feliile de carne le ungem cu smantana, mustar, apoi punem un rand de rondele de ceapa. Apoi un rand de cartofi unsi cu smantana. Apoi turnam putin ulei, acoperim cu folie si le coacem timp de 1 ora si jumatate. Daca avem slanina, o punem dedesupt si nu mai folosim ulei.
Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori