Carne la tava cu smantana

Taiem rondele cartofii si ceapa curatatE. Batem feliile de carne, le dam cu sare si piper. Punem in tava un rand de cartofi pe care ii presaram cu pu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii de cotlet sau pulpa
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 pahare de smantana
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Taiem rondele cartofii si ceapa curatatE. Batem feliile de carne, le dam cu sare si piper. Punem in tava un rand de cartofi pe care ii presaram cu putina vegeta. Feliile de carne le ungem cu smantana, mustar, apoi punem un rand de rondele de ceapa. Apoi un rand de cartofi unsi cu smantana. Apoi turnam putin ulei, acoperim cu folie si le coacem timp de 1 ora si jumatate. Daca avem slanina, o punem dedesupt si nu mai folosim ulei.
Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci