Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea
Se bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de bambus sau porumb, carnea de porc se umple cu visine confiate si pieptul de pui se umple cu ciuperci, cascaval si nucsoara. Se fac rulouri si se baga la prajit in ulei incins. Intre timp se face sosurile pentru fiecare rulou. Pentru ruloul cu carne de vita se face sos alb, pentru ruloul din carne de porc se face sos alb, iar pentru ruloul din piept de pui se face sos verde. Sosul rosu se face: se pune 20 gr. ceapa la calit, dupa care se adauga 50 gr. rosii (bulion,rosii conserva etc). Sosul de branza se face din sos carbonara, sau din cascaval cu smantana si galbenus de ou, se imparte in 2 parti egale intr-o parte se adauga mustar pentru ruloul de porc, iar in jumatatea a doua se adauga patrunjel si marar, pentru ruloul din piept pui(se obtine sos verde). Pofta buna
Se serveste la cald, cu cartofi noisette si cu smantana!!!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii