Ceafa de porc la gratar cu cartofi cu smantana, cepa si slanina

Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore. Fierbem cartofii in coaja, ii racim, ii taiem rondel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 900 g ceafa de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 150 g slanina afumata
  • 250 ml smantana
  • 1
  • 400 g cartofi
  • Sare
  • busuioc
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore.

Fierbem cartofii in coaja, ii racim, ii taiem rondele si ii prajim in ulei.

Taiem cubulete slanina afumata, adaugam ceapa taiata marunt, le prajim si adaugam un catel de usturoi taiat marunt.

Amestecam slanina cu ceapa cu cartofii si presaram cu smantana si piper.

Prajim pe gratar carnea pana devine rosie si o ungem cu uleiul condimentat cu usturoi.

Cand e gata servim carnea cu cartofii.
Alte retete culinare gasiti aici:

Salate de legume

Salata cu rosii ardei si anghinare

Salata cu andive si ridichi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori