Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi. Miezul scos se cales
Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi.
Miezul scos se caleste in ulei, fara a se rumeni. Se
trece apoi prin sita sau se mixeaza, adaugandu-se patrunjel verde, tocat.
Se cantareste o cantitate dubla de peste sau de
carne tocata, pregatita ca pentru musaca. Aceasta se
amesteca bine cu miezul de ceapa si doua galbenusuri, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se unge o tava cu unt, se asaza in ea cepele umplute cu compozitia de mai sus.
Se toarna in tava putina supa de carne sau apa, se asaza
ceapa umpluta, se stropeste cu putin ulei si se da tava la
cuptor. Mancarea se serveste fierbinte.
Mancarea se serveste fierbinte.
Va recomandam si alte mancaruri:
Tocanita cu vinete
Tocanita de pipote
Tocanita de carne cu cartofi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii