1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foa
1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foarte bine si se lasa in frigider pentru circa 30 minute.
Se asaza pe bete de frigarui.
Se ung cu o marinada din : 1 lingura dijon mustar si 1 lingurita sos soya. Se lasa inca 5 minute la marinat dupa care se baga la cuptor pentru circa 35 minute.
Pe o tava cu 2 linguri ulei de masline si un mix de vegetale(se poate si numai sare) se adauga legumele si se prajesc 5 minute pana cand sunt putin moi. Gata prajite se pun pe o farfurie. In uleiul ramas se adauga 1 lingura sos soya.
Intre timp fierbe orezul dupa indicatiile de pe pachet. Se strecoara foarte bine intr-o sita.
Se adauga orezul in tava cu uleiul de masline si sos soya si se prajeste circa 3 minte. Se adauga si legumele prajite.
Gata pentru servire.
Reteta propusa de PARADIS
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouUn desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii