Chiftele cu carne: KAFTA

MOD DE PREPARARE: Ceapa curatata si patrunjelul spalat bine se pun intr-un blender (robot de bucatarie) si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Int

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Chiftele cu carne: KAFTA

Ingrediente

  • INGREDIENTE: 2 cepe potrivite
  • 1kg carne tocata preferabil de miel
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1/4 lingurita piper
  • sare

Mod de preparare

MOD DE PREPARARE:

Ceapa curatata si patrunjelul spalat bine se pun intr-un blender (robot de bucatarie) si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Intr-un castron se pune carnea tocata, ceapa, patrunjelul si condimentele si se amesteca totul foarte bine.

Compozitia arata precum carnea de mici. Se modeleaza percum mici si se servesc in pita arabeasca ca sandwichi sau cu diferite mancaruri.

Reteta propusa de Pupacel
Se pot servi in lipie precum un sandwich , puneti sos tahini sau hummos, kafta, castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci