Chiftele cu carne: KAFTA

MOD DE PREPARARE: Ceapa curatata si patrunjelul spalat bine se pun intr-un blender (robot de bucatarie) si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Int

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Chiftele cu carne: KAFTA

Ingrediente

  • INGREDIENTE: 2 cepe potrivite
  • 1kg carne tocata preferabil de miel
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1/4 lingurita piper
  • sare

Mod de preparare

MOD DE PREPARARE:

Ceapa curatata si patrunjelul spalat bine se pun intr-un blender (robot de bucatarie) si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Intr-un castron se pune carnea tocata, ceapa, patrunjelul si condimentele si se amesteca totul foarte bine.

Compozitia arata precum carnea de mici. Se modeleaza percum mici si se servesc in pita arabeasca ca sandwichi sau cu diferite mancaruri.

Reteta propusa de Pupacel
Se pot servi in lipie precum un sandwich , puneti sos tahini sau hummos, kafta, castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori