Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconu
Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconul feliat. Fasiile de bacon se prind cu o scobitoare ca sa ramane intregi in timpul friptului. Dupa asta pogacelele invaluite in bacon se frig in ulei fierbinte pana slanina devine rosie si crocanta.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii