Chiftele la gratar cu legume coapte

Pentru aceasta reteta aveti nvoie de carne tocata, ceapa verde, usturoi, dovlecei, rosii cherry si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 fir usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 50 gr porumb
  • Pentru garnitura:
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa alba
  • 1 dovlecel dulce
  • 4 rosii cherry

Mod de preparare

Chiftelele la gratar cu legume coapte se prepara asa: ceapa, usturoiul si mararul se toaca marunt, apoi se amesteca cu carnea tocata si cu porumbul scurs. Se adauga sare, piper si se framanta bine. Separat, se curata dovleceii, se taie rondele, ceapa se desface in fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la macerat 30 de minute. Intre timp se formeaza chiftelele si se pun intercalat cu rosii cherry pe betele de frigarui. Se incinge gratarul,s e unge cu putina grasime si se pune legume la copt, iar langa se adauga frigaruile si se lasa la prajit.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Legume la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc