Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au patruns putin se adauga ciuperc
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au patruns putin se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa sa se patrunda si acestea, se adauga un pahar cu apa. Se adauga castravetii murati taiati rondele, chiftelutele si se adauga apa pana se acopera putin compozitia din oala. Intr-un pahar cu apa se amesteca 3 linguri de faina cu boia dulce si apa pana se face o pasta omogena si se pune in oala. Se lasa sa fiarba fara capac, se amesteca pentru a nu se prinde de oala. Se adauga sare si piper dupa gust. Se ia de pe foc atunci cand a scazut suficient.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii