Chiftelute de pasare

Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de pasare
  • 60 g paine alba
  • 200 ml lapte
  • 60 g unt
  • 30 g faina (pesmet)
  • 10 g sare

Mod de preparare

Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele rece si jumatate din unt. Se amesteca tocatura pana ce se omogenizeaza si intreaga compozitie devine ca o pasta. Cu mana uda, se formeaza chiftelute, care se tavalesc prin faina (pesmet) si se prajesc in restul de unt (ulei) incins, cate 5 minute pe fiecare parte. La sfarsit, se pun 5 minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc