Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja.
Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin. Ouale se spala sub jet de apa rece. Usturoiul se curata, se spala si se taie bucati marunte. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Cand se foloseste paine, aceasta se inmoaie si se stoarce. Carnea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rasi sau paine, oua, patrunjel verde, sare, piper pana se omogenizeaza. Se portioneaza, se modeleaza chiftele sub forma rotunda, folosind faina. Se rumenesc in untura sau ulei.
Chiftelutele din carne de vita se servesc calde, cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine Cam acesta a fost tortul nostru pentru revelion! Initial avam in plan o alta crema, dar nu a iesit cum mi-am dorit! Am...
Desert tort cu cafea, cocos si visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii