Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja.
Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin. Ouale se spala sub jet de apa rece. Usturoiul se curata, se spala si se taie bucati marunte. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Cand se foloseste paine, aceasta se inmoaie si se stoarce. Carnea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rasi sau paine, oua, patrunjel verde, sare, piper pana se omogenizeaza. Se portioneaza, se modeleaza chiftele sub forma rotunda, folosind faina. Se rumenesc in untura sau ulei.
Chiftelutele din carne de vita se servesc calde, cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii