1. Se spala cartofi si se fierb cca 15 minute. 2. Se curata si se spala fasolea verde. 3. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in 2 linguri ulei;
1. Se spala cartofi si se fierb cca 15 minute.
2. Se curata si se spala fasolea verde.
3. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in 2 linguri ulei; se scoate si se pune deoparte jumatate de cantitate.
4. Se adauga rosiile la restul de ceapa si se lasa sa fiarba 30 min. fara capac.
5. Se framanata carnea tocata cu restul de ceapa, pesmet, oua, parmezan si 3 linguri de verdeturi tocate; se condimenteaza cu sare, piper si boia si se modeleaza bilute.
6. Intr-o tigaie, se incing 2 linguri de ulei si se prajesc chiftelutele de jur imprejur cca 10 min.
7. Se fierbe fasolea verde in apa cu sare cca 15 min. Se trec cartofi prin jet de apa rece, se decojesc si se taie bucatele.
8. Se incinge 1 lingura unt si se prajesc inauntru cartofi.
9. Se sareaza si se pipereaza.
10. Se lasa sa se scurga fasolea verde si se caleste in restul de unt incins.
11. Se sareaza iar apoi se condimenteaza sosul de rosii.
Pofta buna!
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaDaca e toamna e timpul pentru retete cu dovleac. Am facut un chec intr-o combinatie de dovleac si nuci aromat cu scortisoara...
Reteta de chec cu dovleac si nuciDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii