Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, vin, sare, piper si delikat si le dai la cuptor. Intre t
Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, vin, sare, piper si delikat si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu delikat. Pe celalalt ochi al aragazului pregatesti intr-o tigaie cu putin ulei sosul din rosii decojite trecute prin razatoare, sare, piper si o lingurita de zahar. Lasi sa fiarba pana se ingroasa.
Orezul fiert si usor racit il pui in castronele mici (umezite cu apa rece) indesand usor. Pe urma rastorni orezul pe o farfurie si astfel vei avea o movilita pe care o inconjori cu ciocanele. Intre ciocanele asezi sosul. Presari patrunjel si marar taiat marunt. Se serveste cald.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsDragii mei, ce parere aveti de niste chifle pufoase si delicioase cu lapte, crescute frumos si rumene? Vreau sa va...
Chifle cu lapte (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii