Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie sferturi.
Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie sferturi. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, cubul MAGGI si se fierb 90 minute. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca cu otet, supa si sare.
Ciolanul de vitel rasol cu hrean si patrunjel se serveste cald, cu garnitura de legume fierte, cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii