Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie sferturi.
Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie sferturi. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, cubul MAGGI si se fierb 90 minute. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca cu otet, supa si sare.
Ciolanul de vitel rasol cu hrean si patrunjel se serveste cald, cu garnitura de legume fierte, cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii