Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o fisie de cascaval. Se condimenteaza
Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o fisie de cascaval. Se condimenteaza cu piper, oregano, sare, maiorana si curry. Se infosoara carnea cu ajutorul unor betisoare si se aseaza intr-o tava. Se unge carnea cu mustar si in tava se taie rondele de morcovi si patrunjel, precum si de ceapa. Se stropeste totul cu putin ulei si se toarna sticla de bere peste. Se pune la cuptor pentru o ora - o ora si jumatate.
Garniturase prepara astfel: se fierbe un pachet de spaghete, dar cu grija sa nu se lipeasca. Este recomandat sa se rupa in doua cind se pun in apa. Dupa ce au fiert spaghetele, cu ajutorul unui polonic mai mare si al unei strecuratoare se formeaza cosulete din spaghete care se prajesc in ulei pina cind devin maronii si crocante. Se poate apasa mai tare cutitul cind se scot cosuletele din polonic.
Intre timp, se pregateste si varza. Se pune la calit cu putin piper, foi de dafin, sare, daca e necesar si un paharel de vin.
Servirea se face in felul urmator: se pun doua cosulete de spaghete umplute cu varza calita in farfurie, carnea taiata se aseaza linga cosulete, precum si legumele fierte si putin prajite in tava unde s-a prajit si carnea.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiSarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperci• curatati perele si ananasul• adaugati perele si ananasul palnia de alimentare a storcatorului multifunctional Vita...
Indian PunchFaina si ouale se pun cu cel putin sase ore inainte in camera de lucru incalzita, iar faina se cerne in prealabil. Se prepara...
Cozonac moldovenescLa unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton...
Omleta ValentinaM-am inspirat de la bucataras Lavinia, eu n-am folosit, gris, nici praf de budinca, am adaugat...
Desert prajitura cu mere si nuciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii