Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o fisie de cascaval. Se condimenteaza
Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o fisie de cascaval. Se condimenteaza cu piper, oregano, sare, maiorana si curry. Se infosoara carnea cu ajutorul unor betisoare si se aseaza intr-o tava. Se unge carnea cu mustar si in tava se taie rondele de morcovi si patrunjel, precum si de ceapa. Se stropeste totul cu putin ulei si se toarna sticla de bere peste. Se pune la cuptor pentru o ora - o ora si jumatate.
Garniturase prepara astfel: se fierbe un pachet de spaghete, dar cu grija sa nu se lipeasca. Este recomandat sa se rupa in doua cind se pun in apa. Dupa ce au fiert spaghetele, cu ajutorul unui polonic mai mare si al unei strecuratoare se formeaza cosulete din spaghete care se prajesc in ulei pina cind devin maronii si crocante. Se poate apasa mai tare cutitul cind se scot cosuletele din polonic.
Intre timp, se pregateste si varza. Se pune la calit cu putin piper, foi de dafin, sare, daca e necesar si un paharel de vin.
Servirea se face in felul urmator: se pun doua cosulete de spaghete umplute cu varza calita in farfurie, carnea taiata se aseaza linga cosulete, precum si legumele fierte si putin prajite in tava unde s-a prajit si carnea.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaImi era dor de nişte carne de viţel şi cum aceasta are nevoie de cât mai multe arome,am combinat-o cu un piure de...
Carne de viţel cu piure de cartofi şi ţelină la cuptorDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii