Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se
Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele 2 linguri de faina si se amesteca pana nu mai sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min. Cand s-a oprit focul de adauga cei 3 catei de usturoi pisati bine.
Se serveste cu mamaliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii