Cocos delicios cu ciuperci si vin

Pentru cocos delicios cu ciuperci si vin intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, puneti slanina taiata in cuburi mici. Deasupra, asezati cocosul bine curatat si spalat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cocos de peste 1
  • 5 kg
  • 200 g de slanina
  • 1 pahar cu vin rosu
  • o lingura de faina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 cepe
  • zarzavat de supa obisnuit
  • 200 g de ciuperci
  • 40 de crutoane de paine
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru cocos delicios cu ciuperci si vin intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, puneti slanina taiata in cuburi mici. Deasupra, asezati cocosul bine curatat si spalat. Asezati in acelasi vas si ceapa tocata pestisori. Cand slanina s-a topit si pasarea este putin rumenita, intoarceti friptura pentru a se patrunde de caldura pe toate partile. Daca este bine facuta, scoateti-o pe un platou si in grasimea din vas puneti o lingura de faina pentru a se auri 3-4 minute. Stingeti cu vin, adaugati pasta de rosii si zarzavatul curatat si dat pe razatoarea mica. Adaugati sare si piper dupa gust. Daca mai este nevoie adaugati si putina apa. Puneti apoi friptura in acest sos, stropiti abundent, acoperiti vasul si mai lasati-l la cuptor cu foc mic inca 10 minute.


Pasarea se serveste taiata in bucati acoperita cu sosul din tava si insotita de crutoane de paine rumenite in unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia