Pentru coltunasii fierti cu carne se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5-6 cm.
Pentru coltunasii fierti cu carne se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5-6 cm. Se trece prin masina carnea cruda sau rasol fiert si se prajeste in untura cu o ceapa coapta in cuptor si taiata marunt. Se toarna cate putina apa ca sa nu se usuce carnea prea tare. Se da la o parte, se amesteca cu un ou si dupa ce s-a racorit, se umplu patratele de aluat. Se lipesc si se fierb la fel ca si coltunasii cu branza. Se pot pregati la fel, cu creier fiert si tocat marunt sau cu jumari ramase de la topirea unturii, trecute prin masina impreuna cu ceapa coapta in cuptor.
Coltunasii fierti cu carne se servesc cu sos de rosii sau cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii