Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece s
Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece si cu albusurile crude si se pune in oala in care fierbe rasolul.Se fierbe doua ore.Se indeparteaza tocatura care se ridica deasupra,se strecoara supa prin tifon,se lasa la rece,se degreseaza.Tocatura de carne se foloseste la budinca de cartofi,la placinta
se serveste cu cruroane
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii