• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala •
• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala
• vidati coquelet-ul folosind aparatul de vidare FoodSaver, nu inainte de a adauga 1 lingura de ulei de floarea-soarelui, vinul si usturoiul si nu in ultimul rand servetelul, pentru a putea absorbi sucurile in exces
• introduceti coquelet-ul in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 60⁰C pentru 150 de minute (2 ore si jumatate)
• vidati si mazarea impreuna cu 25 g de unt si introduceti-o la aparatul de gatit SousVide Supreme la 60 de minute dupa ce ati introdus coqueletul
• dupa ce ati scos coquelet-ul din aparatul de gatit SousVide Supreme, lasati-l la odihnit cca. 15 minute inainte de a-l consuma, pentru a permite sucurilor sa se „aseze"
• scoateti mazarea din punga si puneti-o in blender, impreuna cu laptele cald
• pasati-o in blender bine, impreuna cu laptele, iar apoi treceti-o de 2 ori printr-o sita cu ajutorul unei linguri (acest procedeu o va face extrafina, separand miezul de teaca)
• la sfarsit adaugati sarea, piperul, untul si pesto-ul si amestecati bine
• se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii