Cordon bleu cu sos de cimbru

Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Mai aveti nevoie de muschi de vita, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, supa de carne si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii muschi de vita
  • 4 felii sunca
  • 4 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • 300 ml supa de carne
  • 3 fire cimbru
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Se bat bucatile de carne, apoi se asaza deasupra fiecareia cate o bucata de sunca si una de cascaval. Se pliaza, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale, apoi se dau snitelele prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se toarna intr-o oala supa, se adauga frunzulite de cimbru si se lasa sa dea in clocot. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc snitelele pe fiecare parte. Se adauga untul si se stropesc snitelele cu spuma de unt topit.


Cordon bleu se servesc cu sos de cimbru si garnitura de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc