Pregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru umplutura dam carnea prin
Pregatirea aluatului
Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore.
Pentru umplutura dam carnea prin masina de tocat si o amestecam cu ceapa si usturoi tocat marunt. Din aluat oprim o bucata pentru decor iar din restul aluatului intindem o foaie dreptunghiulara. In el vom coace coroana.
Turnam umplutura pe centrul foii apoi rulam. Din aluatul oprit decupam deiferite figurine.
Se lipesc de rulou cu galbenus sau ungem tot ruloul cu galbenus si plicam figurinele.
Dam la cuptor di lasam 45 de minute.
Cand e gata punem coroana pe un platou rotund iar in goll din mijloc asezam legumele fierte, mazarea, etc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii