Costitele de miel la cuptor sunt foarte usor de facut si aceasta reteta va garanteaza ca friptura va fi pe placul tuturor.
Mod preparare
Se spala costitele de miel, apoi se pun intr-un castron si se presara cu condimentele si usturoiul. Apoi se pune otetul si apa, sa cuprinda costitele si se lasa pt minim 30 min maxim 1ora.
Apoi se scot costitele din castron si se pun intr-o forma yena (fara nimic in ea) si se dau la cuptor la 400F/200C pt 40 min -1 ora.
Am servit costitele cu cartofi copti la cuptor, branza sarata si salata de sfecla rosie cu hrean...si bineinteles cu un vinut rosu.
Aceasta reteta de costite de miel a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele Familiei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii