1. piersicile se oparesc si se cojesc 2. caisele se curata de coaja si ambele sa toaca marunt 3. se amesteca cu zaharul si se lasa peste noapte 4. a d
1. piersicile se oparesc si se cojesc
2. caisele se curata de coaja si ambele sa toaca marunt
3. se amesteca cu zaharul si se lasa peste noapte
4. a doua zi se pune totul la fiert adaugindu-se ingwerul ras , otetul si ceva sos worcester
5. se condimenteaza cu sare si piper
6. se lasa ca. 1 ora sa fiarba la foc mic
7. se taie costitele si se pun in sos pe rind apoi pe gratarul incins
din cind in cind se rasucesc
NOTE:
a) in loc de grill se pot face si in cuptor la 180�C
b) aceiasi reteta se poate face si cu friptura de porc sau cotlete
c) sosul in borcan inchis si la rece tine aprox. o luna
Cam asa suna reteta de costite la gratar in Caraibe.
Nu sint rele de loc,ba chiar f. bune
Pofta buna!
Reteta Costite la gratar in sos propusa de Fredi
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcva invit la o prajiturica aromata si racoritoare. Cate portii sa scot de la frigider?
Prajitura cu fructe, crema de vanilie si friscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii