Cosuletele cu carne si legume sunt delicioase si bune de servit la pranz. Reteta are la baza cateva ingrediente: carne tocata, legume, sare, piper si oua.
Carnea tocata se amesteca cu sare, piper si oua. Se fac bilute mai mari care se turtesc si se formeaza niste adancituri, astfel incat sa rezulte niste cosulete. Se pun la cuptor intr-o tava unsa cu margarina pana se intaresc putin. Se spala legumele, se curata si se fierb.
Fierte, se trec prin razatoare. Dupa ce s-au mai racit cosuletele, se umplu cu amestecul de legume si se presara cu cascavalul ras. Se pun la cuptor si se gratineaza.
Va iesi un aperitiv cu carne tocata delicios.
Pot fi servite imediat.
Alte retete recomandate:
Drob de pui
Ciulama de ciuperci
Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii