Cosuletele cu carne si legume sunt delicioase si bune de servit la pranz. Reteta are la baza cateva ingrediente: carne tocata, legume, sare, piper si oua.
Carnea tocata se amesteca cu sare, piper si oua. Se fac bilute mai mari care se turtesc si se formeaza niste adancituri, astfel incat sa rezulte niste cosulete. Se pun la cuptor intr-o tava unsa cu margarina pana se intaresc putin. Se spala legumele, se curata si se fierb.
Fierte, se trec prin razatoare. Dupa ce s-au mai racit cosuletele, se umplu cu amestecul de legume si se presara cu cascavalul ras. Se pun la cuptor si se gratineaza.
Va iesi un aperitiv cu carne tocata delicios.
Pot fi servite imediat.
Alte retete recomandate:
Drob de pui
Ciulama de ciuperci
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii