Cotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi negru si spuma usoara de cimbru este o reteta gourmet delicata, potrivita pentru orice ocazie deosebita de sarbatoare.
Cotletul de berbecut se fasoneaza, se condimenteaza si se videaza. Se gateste sous vide la 56 grade cca. 2 ore.
Verdeturile si pesmetul se proceseaza intr-un blender pana obtinem un pesmet verzui si aromat.
Usturoiul si otetul balsamic se videaza intr-o punga si se gatesc sous vide la 75 grade cca. 6 ore.
Sfecla rosie se fierbe, apoi se taie felii groase de circa 5 mm. La randul lor feliile se taie cu o forma circulara in asa fel incat sa rezulte niste "banutzi".
Branza de capra se taie cu aceiasi forma, apoi se asaza in straturi, intercalata cu sfecla rosie. Se da la cuptor cca. 3 minute la 175 grade.
Cimbrul se amesteca cu sare, piper si o cana de apa, apoi se adauga lecitina de soia si cu ajutorul uni blender se spumeaza.
Cotletul de berbecut se scoate din sous vide, se rumeneste pe gratar apoi se acopera cu pesmetul aromat. Se incadreaza de cele 2 turnulete de sfecla si branza de capra, adaugam farfuriei un catel de usturoi si putin otet balsamic si la urma punem putina emulsie de cimbru.
Pofta buna !
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii