Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit. Dupa racire se
Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit.
Dupa racire se adauga usturoiul zdrobit.
Se curata cotletele de pielite
Se toarna sosul marinat peste cotletele curatate, se acopera vasul si se lasa 4-5 ore la marinat in frigider.
Se scot cotletele de la marinat, se ung cu ulei, se aseaza intr-o tava cu putina apa impreuna cu putina apa, o crenguta de rozmarin, sare, piper dupa gust si se introduc la cuptor.
Cotletele se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava.
Impreuna cu cotletele se pot adauga legume (cartofi morvovi) care se vor servi ulterior ca si garnitura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii