Pentru prepararea acestei retete culinare aveti nevoie de cotlet de miel, verdeata, mere si condimente.
Friptura de miel este delicioasa. Pentru a prepara cotlet de miel cu mere se amesteca untul cu menta verde tocata, apoi se pune totul pe o folie de aluminiu si se ruleaza. Se lasa la rece pana se intareste. Se condimenteaza cotletele de miel, apoi se pun pe gratar. Se caleste ceapa tocata, se adauga rosiile cubulete, cele 2 kiwi curatate si maruntite, uleiul de masline si coriandrul verde. Se taie merele sferturi, se ung cu putin ulei si se presara zahar peste ele. Se pun merele pe gratar si se lasa 2-3 minute.
Cotletele de miel cu mere se aranjeaza pe un platou alaturi de untul cu menta. Mancarea se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii