Cotlet de miel italienesc

Calim ceapa in ulei iar cotletele impanate in slaninuta afumata taiata felii le prajim in acel amestec. Adaugam mai apoi toate condimetele, le stingem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii cotlet de miel
  • 100g slanina afumata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • 100 ml vin rosu
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa in ulei iar cotletele impanate in slaninuta afumata taiata felii le prajim in acel amestec. Adaugam mai apoi toate condimetele, le stingem cu vin si le lasam sa se inmoaie.
Servim cu garnitura de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori